...
...
...
...
...
...
PREORDER

L'Anell Unic 2ª Ed. Caixa d'Inici02481685

40.00 €

36.00

introduzca la cantidad a comprar
ROL 12+ AÑOS PREORDER

Descripción

Ofertas y Descuentos

No te olvides de nuestras ofertas
y descuentos periódicos!

...
Una estrafolària invitació del cosí Bilbo diu que necessita ajuda. Que estrany! Però ben mirat, han passat un munt de coses estranyes amb aquest hòbbit des d’aquella història del drac. Suposo que no hi ha res de dolent a fer una passejada i ajudar en Bilbo. Al cap i a la fi, no hem de preocupar-nos de cap perill aquí a la Comarca...

La Caixa d’iniciació de L’Anell Únic inclou tot el que us cal per fer les primeres passes per la Terra Mitjana i viure les aventures en les que es fiquen els hòbbits. Amb regles depurades i personatges llestos per fer servir, és fàcil asseure’s i posar-se a jugar ràpidament. L’Anell Únic se situa entre el moment en el qual en Bilbo va marxar de viatge i els esdeveniments d’El Senyor dels Anells, cosa que us permet explorar la Comarca adoptant el paper d’uns hòbbits els fills dels quals aniran a fer coses extraordinàries, tals com Drogo Saquet, Rory Brandiboc i Maragda Tuc.

Este producto se trata de un artículo en pre-venta, estará disponible en febrero del 2023 fecha estimada de salida según editor. El envío del pedido y todos los productos realizados en mismo se realizará en el momento en el que se encuentren todos los artículos disponibles.

La fecha de lanzamiento indicada es la estimada anunciada por parte de la editorial y, pudiendo ser modificada por ésta sin previo aviso, Kaburi no se hace responsable de los inconvenientes generados por el aplazamiento de fecha de salida. En caso de de que por cualquier motivo fuera cambiada o pospuesta por parte del editor, se procederá a informar en la web en el apartado correspondiente al producto.


Contenido

La caixa conté: Un llibret de 24 pàgines de regles condensades. Un compendi que abasta els quatre quartons de la Comarca, des d’Alzinaverda, a l’oest, fins a La Boqueria i el Bosc Vell a l’est. Un llibret de 32 pàgines amb cinc aventures apassionants per jugar. Vuit fulls de personatge a doble cara amb personatges pregenerats. Un gran mapa a tot color i a doble clara de la Comarca i d’Èriador. Trenta cartes d’equipament de combat amb armes i armadures. Sis cartes a doble cara de rol de viatge i actitud de combat. Un parell de daus de gesta (D12). Sis daus d’èxit (D6).

Información

Juego

Tiempo 60-180 min.
Edad 12+
Jugadores 3+
Tipo Juego de Rol
Isbn 8436589629653

Referencias

Url Editor
Juego Basico L'Anell Únic
Ciclo
Serie

Reseñas (0 Reseñas)

Calificación general del producto
0,00 (0 Reseñas)

0 votos
0 votos
0 votos
0 votos
0 votos

¿Conoces el producto?

ESCRIBE UNA RESEÑA